Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije on kriv

Osijek je odigrao "horor utakmicu, bez ideje i igre", ali jedan čovjek bezrazložno je na piku navijača

Nogometni klub Osijek nalazi se u lošem trenutku, potvrda toga stigla je na Rujevici.

Način na koji je Osijek poražen od Rijeke na Rujevici bio je za klub s Opus Arene i njegove navijače još bolniji od samog gubitka utakmice s, u konačnici podnošljivih, jedan razlike. Potpuno inferiorni bili su Osječani, trebali su izgubiti s nekoliko golova da nije bilo promašaja Riječana, a takav nastup komentirali su i voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Bez Mije Caktaša, ali bez obzira na to što su bez najboljeg strijelca bili, ništa naprijed nisu napravili", kazala je Valentina Miletić.

"Horor utakmica iz perspektive navijača Osijeka, ne mogu se sastati s loptom u prvih 45 minuta. Bez igre, bez ideje, bez nekog izlaska na suparničku polovicu, s dva nova stopera, Maneva i Duartea, koja su se upoznala vjerojatno pola sata prije utakmice. Bili su nemoćni, razočarali su me jako", rekao je Mateo Pukšar.

Što ako su Mađari zavrnuli "pipu"?

Složili su se svi da Osijek vjerojatno neće smjenjivati trenera Stjepana Tomasa, ali pritom su komentirali i neke druge stvari.

"Fiksirali smo se na njihove probleme, na ono što štipa u oči. Njihovi navijači ističu da ta njihova transfer-politika i način na koji su popunili igračku križaljku jesu neobični. Nemaš napadača, a riješio si se Špoljarića. Najavljivali su se Komnen Andrić i Enis Čokaj", primijetio je Ivan Ljubić.

"Je, ovaj prijelazni rok su se orijentirali na Armeniju, Ukrajinu i Moldaviju. Od tamo su dovodili igrače, sve bez odštete, sve na neku posudbu s mogućnošću otkupa", istaknuo je Pukšar.

"Osijek je ove sezone uprihodovao najmanje sedam milijuna eura od transfera, a na kraju nisu platili niti jednog igrača. Dosta je tu kuke i motike na sportskog direktora Ivice Kuleševića, ali koliko on može nešto napraviti na svoju ruku ako nema dozvolu sa svrha. Vjerojatno se i on pokrije koliko može, ali nema dozvolu sa vrha, ja to tako vidim", naglasio je Pukšar.

"Možda su mogli pokazati malo više ambicije općenito, evo, Marco Pašalić im se nudio, Fran Brodić je bio na meti", propitkivao se Ljubić.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider