Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slavonski mamić

Osebujni predsjednik Zrinskog o Šibeniku: ''Plaćaju sve naše suparnike! Pripremili su 30 tisuća eura Cibaliji''

Predsjednik Zrinski Osječko 1664, Ivan Komak, komentirao je slavlje svoje momčadi protiv Cibalije.

Ivan Komak (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Zrinski Osječko 1664 slavio je u slavonskom derbiju 1:2 protiv domaće Cibalije golom u 91. minuti susreta i tako su zadržali prednost ispred Šibenika u Prvoj NL.

Šibenčanima slijedi gostovanje u Zmijavcima u utorak, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak osvrnuo se na igru svoje momčadi i zakulisne igre koje, prema njegovim riječima, vodi Šibenik.

Ivan Komak "Slavonski Mamić" lani je smijenio trenera i sam uveo klub u drugi rang, a sad najavljuje: "Kad uđem u HNL, preselit ću klub u Zagreb" divider

''Danas je dragi Bog napravio čudo! Ovo nam je bila najteža utakmica dosad. Imali smo veliki pritisak, primili smo gol u prvom napadu, ali smo se vratili s dva lijepa gola. Imao sam veliki strah od ove utakmice'', rekao je o utakmici i zatim dodao:

''Domaći su se lavovski borili, Šibenik stimulira sve naše protivnike i da smo izgubili Cibalia bi dobila 30.000 eura! Malo nas i HNS koči, malo i politika, ali… Uzalud vam trud svirači! Svejedno ćemo biti prvi. U prvih par kola nastavka sezone nismo bili dobri, bile su nam malo teške noge, a možda su se igrači malo uplašili uspjeha. Velika je to obaveza. Ali, bit će sve dobro, dragi Bog je uz nas! Sretan Uskrs!'', rekao je za Budicu.

Mario Pašalić VIDEO Mario Pašalić se vratio iz Egipta pa majstorski namjestio gol divider

Zrinski je na početku proljetnog dijela prvenstvena imao pet bodova više od Šibenika, ali u posljednje vrijeme ne ide im sve od ruke, već su se Šibenčani približili na samo dva boda od vodeće momčadi drugog razreda hrvatskog nogometa.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL