Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nisu u prvom planu

Xavi na sastanku poručio četvorici zvučnih imena da ne računa na njih, veliki talent odlazi

Legendarni Xavi se zahvalio četvorici i poručio im da mogu ići iz kluba. Najveće izneneđenje je odlazak Puiga.

Xavi na klupi Barcelone (Foto: Afp)

Barcelona je nakon odlaska velikog Lionela Messija iz kluba pala u krizu, ali dolaskom Xavija na klupu, neke stvari su se promijenile.

Prije Xavija stiglo je i novo vodstvo kluba koje je napravilo zvučne transfere. Na Camp Nou su stigli Aubameyang, Ferran Tores, Aguero, Adama Traore, Depay i Alves.

Legendarni Španjolac malo je razbudio velikana i nakon užasnog prvog dijela sezone vratio je Barcu na drugo mjesto LaLige.

Ivan Perišić i Josip Brekalo Josip Brekalo objavio da je napustio Torino, uskoro radi transfer života divider

Xavi je postao gazda u Barceloni, a njegov autoritet ozbiljno shvaćaju i velike zvijezde kluba, a prema pisanju španjolskih medija, trener Barcelone je održao sastanak s momčadi na kojem je poručio da više ne računa na Oscara Minguezu, Riquia Puiga, Samuela Umtitija i Martina Braithwaitea.

Najveće iznenađenje je svakako zatvaranje vrata Puigu koji je dijete Barcelone. Prošao je kultnu La Masiju, no izgleda pravu priliku u svom klubu neće dobiti.

U svoje klubove se vraćaju i Adama Traore i Luuk de Jong, a iz Barce bi trebao otići i Miralem Pjanić, koji je trenutno na posudbi u Bešiktašu.

Od pojačanja Barcelona je trenutno dogovorila dolazak Francka Kessieja iz Milana, ali od čelnika Barcelone očekuje se još zvučnih transfera ovog ljeta.
 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider