Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SRETNO, MAJSTORE

Josip Brekalo objavio da je napustio Torino, uskoro radi transfer života

Josip Brekalo više nije igrač Torina. U Wolfsburg se neće vratiti, a čeka ga novi transfer, možda u slavni Milan.

Galerija Ivan Perišić i Josip Brekalo

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo odlučio je napustiti Torino unatoč sjajnim igrama ove sezone.

Brekalo je u dresu Torina proveo devet mjeseci na posudbi iz Wolfsburga u koji se sigurno neće vratiti, a prema pisanju Tuttosporta, Brekalo uskoro potpisuje ugovor karijere i odlazi u slavni Milan.

''Zahvaljujem se svima na prekrasnoj sezoni i na ovih divnih i intenzivnih devet mjeseci provedenih u Torinu. Zahvalan sam na podršci svakog trenutka ove divne avanture, zauvijek će biti u mojim mislima i srcu. Dao sam sve od sebe za uspjeh Torina, jer nošenje dresa Torina je velika čast i odgovornost. Putevi nam se razdvajaju, ali donio sam odluku'', napisao je Brekalo na svom Instagram profilu.

Brekalo ostaje u Italiji?

Hrvatski napadač želi nove izazove u karijeri, iako je za Torino zabio sedam golova i dodao dvije asistencije u 33 nastupa, odlučio je otići jer Torino iduće sezone neće igrati u Europi, a mogućim transferom u Milan nastupao bi u Ligi prvaka i lovio naslov prvaka Italije, a cilj mu je i odlazak na svoje prvo Svjetsko prvenstvo krajem godine.

gol expired Europski velikan konačno potvrdio: Kupili su hrvatskog nogometnog reprezentativca! divider

Brekala se prošle godine povezivalo i s Liverpoolom, a htjeli su ga i drugi poznati klubovi, no Talijani tvrde da će potpisati za Milan. Čak se danas pojavila vijest u talijanskim medijima da je i Napoli zainteresiran za kupnju Brekala koji vrijedi 15 milijuna eura prema Transfermarktu.

Osim za Torino, Brekalo je igrao za Dinamo, Wolfsburg i Stuttgart.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider