Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi iz Engleske

Oršić sve dogovorio s novim klubom, čeka se samo jedna stvar?

Mislav Oršić ima ugovor sa Southamtponom do ljeta 2025. godine.

Mislav Oršić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Bila je ovo neslavna polusezona za Mislava Oršića, koji se nikako nije snašao u engleskom Southamptonu. Stigao je kao veliko pojačanje za odštetu od gotovo 6 milijuna eura, ali na kraju je upisao tek jedan jedini nastup u engleskoj Premier ligi.

Kako Oršić nije zadovoljan tretmanom u engleskom klubu i kako su Sveci ispali u drugi razred engleskog nogometa, izrazio je želju za odlaskom. Žele ga Dinamo, ali i turski Trabzonspor, koji s klupe vodi hrvatski trener Nenad Bjelica.

Marcelo Brozović Brozović postavio uvjet Al Nassru: Traži astronomsku cifru, hoće li na ovo pristati? divider

Dinamo bi rado vratio Oršića, i to na posudbu, ali nije uspio pronaći zajednički jezik s engleskim klubom. U utrku za hrvatskog nogometaša uključio se turski velikan, koji je prema pisanju tamošnjeg Fanatika, sve dogovorio s Oršićem, ali sada slijedi teži dio posla - dogovoriti visinu odštete sa Southamptonom.

Englezi su isplatili 5,7 milijuna eura za hrvatskog nogometaša Dinamu i žele vratiti dio uloženog. Hoće li se na kraju uspjeti dogovoriti, mogli bismo saznati za nekoliko dana...

Za kraj dodajmo da se u turskim medijima provukla priča da će Bjelica pokušati dovesti još jednog Hrvata iz redova Southamptona, Duju Ćaleta-Cara...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider