Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentirao glasine

Oršić o dolasku Petkovića u Trabzonspor: "Jako smo dobri prijatelji, ali..."

Mislav Oršić osvrnuo se na pisanja turskih medija o transferu Brune Petkovića u Trabzonspor.

Mislav Oršić i Bruno Petković (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Trabzonspor je stigao na pripreme u Sloveniju, a novopridošlo pojačanje Mislav Oršić je odgovarao na pitanja novinara. Nezaobilazna tema je bio trener turskog sastava Nenad Bjelica, ali i Bruno Petković.

"Nakon razgovora s Bjelicom, odluku sam donio gotovo isti dan", priznao je Oršić na pitanje što je presudilo da se pridruži turskoj momčadi, a potom se dotaknuo njihove suradnje u Dinamu, koja je potrajala dvije godine:

"Imamo dobar odnos još od Dinama. Imam puno poštovanja za njega, svi smo vidjeli kako je dobar trener. Napravili smo dobar posao u Zagrebu i mislim da ćemo to ponoviti ovdje. On je trener koji uvijek želi više i bolje".

Mason Mount Mount i službeno prešao u Manchester United: "Znam da neki neće biti sretni" divider

Naravno, bilo je teško izbjeći pitanje o potencijalnom dolasku Petkovića, koji se već neko vrijeme veže uz turskog velikana:

"To nije jednostavna situacija ni za klub, a ni za njega. Ne želim to puno komentirati, ali mogu reći da smo jako dobri prijatelji. Igrali smo zajedno pet godina u Dinamu i reprezentaciji. Zabili smo puno golova i asistirali jedan drugome. Bio bi sretan kada bi imao prilike ponovno igrati s njim, ali općenito, bolje je da ne komentiram to", rekao je Oršić.

Bjelica demantirao kontakt s Petkovićem

Bjelica je u ekskluzivnom razgovoru za Dnevnik Nove TV potvrdio da nema ni trunke istine u pisanju turskih medija da je nadomak dolasku u Trabzonspor:

"Nije bilo nikakvog kontakta, mislim da je to i Dinamo kroz medije potvrdio. Vidjet ćemo što će nam donijeti ovi dani. Sve znamo o Bruni kakav je igrač i koja je to kvaliteta. Ne vjerujem da mi možemo ići na neke brojeve koje Dinamo očekuje za Brunu, ali vrijeme će pokazati", rekao je Bjelica, dodavši:

"Imamo puno opcija za napadačku opciju, jedna je Bruno. Razgovarali smo nas dvojica usput o tome, pitao sam ga vidi li to kao opciju, ali nikakvih pregovora nije bilo."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider