Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pretjerane reakcije navijača

Oršić igrao u šokantnom porazu od četvrtoligaša: "Zašto smo ga doveli? On je najveća prevara"

Mislav Oršić igrao je do 60. minute za Southampton u ispadanju iz FA kupa.

Mislav Oršić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Mislav Oršić zaigrao je od prve minute u šokantnom ispadanju Southamptona iz FA Kupa. U susretu osmine finala poraženi su na domaćem terenu od Grimsbyja (1:2), 16. momčadi četvrte lige.

Nakon dugo vremena hrvatski nogometaš je zaigrao u sastavu engleskog premierligaša, ali njegovom igrom nisu baš bili pretjerano zadovoljni navijači. Trener Ruben Selles odlučio je dati šansu Oršiću od prve minute, ali već nakon sat vremena igre odlučio ga je povući na klupu.

U prilog mu nije išao ni rezultat na semaforu, Grimsby je poveo 2:0 i unio ogromnu nervozu u domaće redove. Umjesto Oršića ušao je Edozie, a samo pet minuta kasnije pao je pogodak.

Vlatka Peras, Krešimir Antolić i Amra Peternel Antolić i Peternel više nisu dio uprave Dinama: Izbačena četiri člana iz Mamićeve struje divider

Zabio je Duje Ćaleta-Car, ali do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao. VAR je poništio pogodak Walcotta za izjednačenje, tako da su Sveci ispali iz FA Kupa. Tek što je izašao iz igre, makar je zaradio ocjenu 7,1, navijači su žestoko udarili po Oršiću:

"Oršić je osvojio treće mjesto s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu, a sad ga razbija četvrtoligaš", napisao je jedan navijač Southamptona.

"Nadam se da nitko od ovih kretena više neće zaigrati za nas", napisao je ljutiti navijač pa prvo spomenuo Oršića.

"Nisam vidio ništa što bi upućivalo na to zašto smo ga doveli", napisao je navijač Southamptona kojem nije jasno zašto je uprava dovela hrvatskog reprezentativca.

"Oršić je sr*nje", "Oršić je najveća prevara", "Oršić je tako predvidljiv" samo su neke od reakcija navijača.

Nažalost, Oršić je došao pod njihov zub. Nadamo se da će ih imati još prilike razuvjeriti ove sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider