Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Čestitke Dinamu''

Oreščanin o prijelaznom roku i sljedećoj sezoni: ''Nije lako pogoditi igrača s malo novca''

Hajduk je poražen u posljednjoj utakmici sezone protiv Dinama na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Siniša Oreščanin nije bio pretjerano nezadovoljan nakon poraza Hajduka na Maksimiru.

''Bila je to otvorena utakmica, mislim da je bila dobra za gledanje. Čestitke Dinamu na naslovu prvaka i pobjedi. Mislim da su bili konkretniji, postizali su golove, to je najvažnije u nogometu'', kazao je Oreščanin.

Jeste li zadovoljni s četvrtim mjestom?

''Mislim da možemo biti zadovoljni sezonom. S obzirom na to u kakvom smo stanju preuzeli momčad, ostvarili smo dobar pomak. Utakmica je bila dobra, bila je zahtjevna, kao da smo igrali play-off za Europsku ligu. Dinamo je toliko kvalitetan. Mislim da nismo loše odigrali, danas smo vidjeli što nam nedostaje. Moram sad vidjeti kako ćemo reagirati u prijelaznom roku.''

Hajdukova obrana mnogo je griješila. Golovi su pali nakon velikih pogrešaka. Kako to komentirate i može li najaviti napad na naslov prvaka iduće sezone?

''Uvijek ima pogrešaka. Prvi smo primili nakon pogrešne predaje, drugi i treći pali su nakon prekida i akcija koje su uslijedile. Uvijek treba gledati protiv koga igrate. Dinamo je vrlo kvalitetan i sve kažnjava. Što se tiče drugog pitanja, treba vidjeti kako će se stvari razvijati u prijelaznom roku. Nismo u stanju platežne moći kao, recimo, Dinamo. Nije lako pogoditi pojačanje s malo novca. Ne mogu odgovoriti na to pitanje precizno. Vidjet ćemo'', zaključio je trener Hajduka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider