Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao ozljedu aduktora

Nakon dva mjeseca pauze vratio se hrvatski reprezentativac: Počeo je trenirati sa svojim klubom

Nakon teške ozljede Ante Budimir vratio se treninzima Osasune.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir u ponedjeljak je normalno trenirao sa svojom Osasunom nakon što gotovo dva mjeseca nije igrao zbog ozljede aduktora, izvijestio je klub iz Pamplone.

Osasuna u srijedu u 21:30 sati igra prvenstvenu utakmicu kod Real Madrida pa bi stasiti hrvatski napadač mogao dobiti minute na Santiago Bernabéu.

"Budimir je u ponedjeljak odradio trening s grupom", priopćila je kratko Osasuna.

Hrvatski igrač je dosad trenirao individualno oporavljajući se od ozljede. "Crveni" će vježbati u utorak na treningu zatvorenom za medije na kojem bi trebala biti jasnija situacija s igračem koji je posljednji put igrao 23. kolovoza u remiju 0:0 sa Celtom Vigo. Tada je dobio zadnjih 16 minuta.

Osasuna se nalazi na šestom mjestu u španjolskom prvenstvu s dva boda zaostatka za drugoplasiranim Real Madridom.

gol expired Ruski izbornik objavio popis za ključnu utakmicu protiv Hrvatske: Karpin pozvao 41 nogometaša! divider

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je popis igrača za utakmice s Maltom i Rusijom koje se igraju 11. i 14. studenog a na koji nije uvrstio Budimira.

Ante Budimir je lani bio najbolji strijelac Osasune zabivši 12 golova u 34 utakmice. Glavom je zabio sedam golova čime je bio najbolji strijelac La Lige u toj kategoriji.

Osasuna, kod koje je igrao na posudbi, otkupila je zatim njegov ugovor za osam milijuna eura od Mallorce što je prema pisanju lokalnih novina Noticias de Navarra najskuplje pojačanje u povijesti Osasune.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider