Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Biti ili ne biti

Opća mobilizacija pred dolazak Hajduka u Gradski vrt: Kohorta poslala snažnu poruku

U srijedu se igra utakmica četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Osijeka i Hajduka.

Kohorta (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Nakon razočaravajućih poraza u HNL-u, nogometaši Osijeka i Hajduka odmjerit će snage u četvrtfinalu Kupu. Utakmica se igra u Gradskom vrtu, a navijačka skupina Kohorta najavila je opću mobilizaciju za utakmicu koja bi mogla odrediti sezonu jednog, ali i drugog kluba.

Osijek slavi 76. rođendan, a situacija na rezultatskom planu nije sjajna. Unatoč porazu od Varaždina (0:1) zadržali su treću poziciju na ljestvici, ali momčad Rene Pomsa ne igra dobro.

U posljednja četiri susreta osvojili su samo jedan bod i zabili tek jedan pogodak, zbog čega se, navodno, Pomsu trese pozicija. Kako bi motivirali momčad, Kohorta je poslala poruku svim navijačima Osijeka:

Maksimir VIDEO Pogledajte u kakvim su uvjetima navijači pratili derbi na Maksimiru: Ovo je za mazohiste divider

"Nakon bolnih poraza protiv Varaždina u nedjelju i protiv Istre u Puli, čeka nas derbi u kupu s Hajdukom u srijedu. Naša je obaveza biti vjetar u leđa našim dečkima na terenu, naš je zadatak napuniti stadion i gromoglasnom pjesmom biti podrška igračima svih 90 ili više minuta!

Obranit ćemo čast Osijeka! Idemo u ovim teškim trenucima biti podrška voljenom nam klubu. Idemo pokazati zajedništvo, idemo pokazati koliko ovaj grad i Slavonija vole NK Osijek! Bili smo tu kada smo se borili za opstanak, bit ćemo i sada

Rabuzinovo sunce HNS odlučio: Evo gdje će se igrati finale Kupa ove godine divider

Čeka nas najvažnija utakmica u sezoni i zato moramo napuniti Gradski vrt, Gradski vrt je to zaslužio, mi smo to zaslužili! S obzirom da je kup, termin utakmice ne može biti bolji, zato nema opravdanja!

Budi se grade, budi se Slavonijo, Osijek te treba!! Sutra (utorak) u 18:30 je okupljanje na platou ispred istočne tribine kod ulaza G3, idemo na trening dečke podržati i nabrijati ih za srijedu! Naš klub danas slavi svoj 76. rođendan, a mi ćemo ga proslaviti u srijedu na istoku na naš način", objavila je Kohorta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider