Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostali izvan TOP 5

Katastrofa za Olića i CSKA: Izgubili gradski derbi u posljednjem kolu i ostali bez Europe!

CSKA je na koncu završio sezonu na šestom mjestu sa 50 bodova, tri manje od petoplasiranog Sočija i četvrtoplasiranog Rubina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

CSKA Moskva, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivica Olić ostao je bez plasmana u Europu nakon što je u susretu posljednjeg kola ruskog prvenstva izgubio od gradskog suparnika Dinama sa 2:3.

CSKA je na koncu završio sezonu na šestom mjestu sa 50 bodova, tri manje od petoplasiranog Sočija i četvrtoplasiranog Rubina.

Olićeva momčad je povela u 18. minuti golom Najaira Tiknizjana, no Dinamo je okrenuo rezultat s golovima Vjačeslava Gruleva (65, 72). Izjednačio je Chidera Ejuke (79), a u posljednjim trenucima susreta pobjedu Dinamu donio je Arsen Zakharjan.

Nikola Moro je odigrao cijeli susret za Dinamo, dok Nikola Vlašić nije nastupio za goste zbog ozljede.

Moskovski Lokomotiv je sezonu zaključio pobjedom 1:0 protiv Urala, a pogodak odluke zabio je Dmitri Ribčkinski u 89. minuti.

Ćorlukin oproštaj od Lokomotiva

Vedran Ćorluka je u svom posljednjem nastupu za moskovski klub odigrao svih 90 minuta. Ćorluka nakon devet godina napušta Lokomotiv i ovoga ljeta bit će jedan od suradnika u stožeru Zlatka Dalića u redovima hrvatske vrste. Međutim, Ćorluka još uvijek nije službeno objavio znači li to i prekid njegove karijere.

Prvak Zenit je na gostovanju pobijedio Tambov sa 5:1 uz četiri gola Artema Dzjube. Dejan Lovren nije nastupio za Zenit zbog ozljede.

Zenit je na koncu osvojio naslov prvaka sa 65 bodova, Spartak je drugi sa 57 bodova, dok Lokomotiv na trećem mjestu ima 56 bodova.

Rubin je četvrti, a zatim slijede Soči, CSKA, Dinamo.... Iz lige ispadaju Tambov i Rotor.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider