Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nemoguće je ovako se braniti"

Oglasio se tragičar Krasnodara, Rusi vjeruju u prolaz: "Teško je reći je li rezultat pošten"

Rusi smatraju da mogu do preokreta u Zagrebu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo s prve utakmice šesnaestine finala Europske lige u Zagreb nosi finu zalihu - Modri su u Rusiji porazili Krasnodar s 3:2.

Međutim, Dinamovi igrači i trener Zoran Mamić redom su pozivali na oprez uoči uzvrata. Krasnodar je pokazao da zna igrati nogomet, a Rusi vjeruju da mogu nadoknaditi deficit.

"Ostaje nam samo otići u sljedeću utakmicu i nadoknaditi zaostatak. Vratarova uloga je takva - negdje pomogneš, negdje pogriješiš. Dogodi se. Postoje teoretske šanse, idemo odigrati najbolje što možemo", rekao je vratar Evgenij Gorodov, koji se baš i nije proslavio na utakmici. Petkoviću je dopustio da ga nadskoči, pa je zaplivao kod drugog gola, pa primio udarac u svoj kut kod trećeg.

gol expired Rusi plaču nakon poraza, naklonili su se "neatraktivnom" Dinamu: "Igrali su poput PSG-a" divider

"Teško je reći je li rezultat pošten. Napravili smo puno pogrešaka. Možda nam je malo falilo forme. Jedno su prijateljske, a drugo službene utakmice. Vjerujem da možemo do preokreta u Hrvatskoj", smatra stoper Aleksander Martinovič.

"Napravili smo puno pogrešaka, davali smo loptu protivnicima u sredini terena i stvorili si puno problema. Bolje smo igrali u nastavku, ali obrana nije bila na razini. Nemoguće je ovako se braniti. Problem je u našim glavama", riječi su trenera Murada Musaeva.

Hoće li Dinamo u Zagrebu dovršiti posao protiv Krasnodara?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider