Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslali priopćenje

Oglasio se još jedan HNL klub: "Ne podržavamo dilanje snimki iz VAR sobe"

HNL klubovi oglasili se priopćenjem o curenju VAR snimki.

Službena lopta HNL-a (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Hrvatski nogomet posljednjih dana trese velika afera koja je prouzrokovana curenjem snimki iz VAR sobe, a sve je kulminiralo odlaskom Brune Marića s mjesta predsjednika Sudačke komisije.

Nakon što se šest HNL klubova oglasilo zajedničkim priopćenjem, a posebno Osijek i Istra 1961, stigao je odgovor još jednog hrvatskog prvoligaša. Rudeš se, naime, oglasio priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"S obzirom na veliki medijski interes oko problematike VAR-a i "curenja" snimki, odnosno komunikacije sudaca sa ovim priopćenjem želimo istaknuti stav NK Rudeš.

Iako smo svjesni težine i odgovornosti koju imaju djelitelji pravde u puno navrata NK Rudeš je ukazivao i izražavao svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa sudačkim odlukama koje su u pravilu bile na štetu NK Rudeša i koje je u konačnosti priznala i sudačka komisija te se nadamo da su te greške doista bile samo plod sudačkog uvjerenja te očekujemo da će se kvaliteta suđenja podići na viši nivo i da će grešaka biti sve manje i manje, a sve sa ciljem da se stekne povjerenje u djelitelje pravde .

Istovremeno, ne podržavamo i ograđujemo se od “dilanja” snimki iz Var sobe te pokušaja manipuliranja i dovođenja u pitanje regularnost natjecanja i utrke za prvaka", stoji u priopćenju hrvatskog prvoligaša koje su objavili na službenoj Facebook stranici.

Torcida FOTO Torcida se oglasila nakon ostavke Brune Marića: "Riba smrdi od glave" divider

SuperSport HNL Klubovi za Dnevnik Nove TV komentirali je li suđenje u HNL-u nepošteno: Dinamo, Rijeka i još četiri kluba poslali zajedničko priopćenje divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider