Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kritizirao policiju

Jakirović otkrio nove detalje tučnjave u Trebinju: "Nama može prići bilo tko i napasti nas"

Nakon utakmice Zrinjskog i Leotara izbila je tučnjava u kojoj je napadnut i Sergej Jakirović.

Sergej Jakirović (Foto: YouTube/Screenshot)

Aktualni BiH prvak Zrinjski osvojio je bod na gostovanju kod Leotara u Trebinju. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a nakon posljednjeg sučeva zvižduka izbila je tučnjava.

Prvo je izbio verbalni sukob na konferenciji za medije, na kojoj je član stručnog stožera Leotara izvrijeđao trenera Zrinjskog Sergeja Jakirovića, ali i ponajboljeg igrača Plemića Nemanju Bilbiju.

Bivši HNL trener sve je u čudu promatrao, a sukob se, nažalost, nastavio ispred klupskih prostoroja. Došlo je do naguravanja, pali su udarci, a o svemu je progovorio Jakirović:

"Kada sam izašao iz autobusa da pozovem igrače, kapetanu Leotara sam rekao 'Šta ti je, gotova stvar'. Također, podsjetio sam ga da me je vrijeđao na prethodnom gostovanju, a on mi je odgovorio: 'Ja ću ovo, ja ću ono'", rekao je pa nastavio:

Sergej Jakirović VIDEO Sramotne scene u BiH: Tučnjava u Trebinju nakon utakmice Zrinjskog, napadnut i Jakirović? divider

"Kada sam mu došao bliže, on me odgurnuo. Kada su to vidjeli ovi moji, odmah su reagirali", kazao je Jakirović za Dnevni avaz.

Također, bivši trener Gorice osvrnuo se na postupanje policije, koja se kasnije pojavila u krugu stadiona i pokušala smiriti uzavrele strasti:

"Nama može prići tko god hoće i napasti nas. Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Poslije su došli i pitaju šta se dogodilo. Slične stvari nam se događaju u Trebinju, barem otkako sam ja tu. Bitno da su napravili screenshot kako navodno nekoga ganjam, ali dobro. Neka se zabavljaju jedan dan", kazao je ogorčeni Jakirović pa za kraj dodao da će se Zrinjski uskoro oglasiti propćenjem za javnost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider