Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
momčad mu poslala podršku

Suigrač koji je prvi pomogao mladom nogometašu nakon stravične ozljede: "Nije lako igrati nakon toga"

Susret Gorice i Slavena obilježile su uznemirujuće scene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret Slaven Belupa i Gorice u Koprivnici završio je s nepopularnih 0:0 i ta bi utakmica vjerojatno bila brzo zaboravljena da nije bilo nesretnog slučaja iz šeste minute.

Mladi litavski nogometaš Paulius Golubickas (20) nakon jednog duela doživio je frakturu vilice. Krv se slijevala niz njegovo lice dok su ga odvozili s terena, a zbog ozljede će se podvrgnuti operativnom zahvatu u KBC-u Rebro.

Dan nakon ozljede momčad Gorice oglasila se porukom za nesretnog suigrača. Fotografirali su se na treningu s njegovim dresom i željama za brzim oporavkom.

''Osobno mi je bio veliki šok vidjeti kako netko od tvoje djece leži nepomično na terenu s teškom ozljedom lica. Siguran sam da je tako bilo i igračima koji su bili blizu njega, koji su išli pogledati kako se osjeća. Moramo biti uz njega, zaželjeti mu brz oporavak i nadati se da će se vratiti nogometu što prije'', rekao je strateg Gorice Valdas Dambrauskas nakon utakmice.

''Okrenuo sam ga na bok, mislio sam da se guši dok mi nije počeo objašnjavati da ne osjeća donju čeljust. U tom trenutku sam počeo vikati liječničkoj ekipi da uđu na teren... Naravno da nije bilo jednostavno nastaviti utakmicu nakon toga, cijelo smo vrijeme razmišljali o njemu i ispitivali dečke na klupi kako je, imaju li kakvih informacija, nismo znali što se događa'', prenosi internetska stranica Gorice riječi dokapetana Matije Dvornekovića koji je prvi prišao Golubickasu.

Golubickas je ove zime stigao na posudbu iz litavske Dainave. Igra na poziciji ofenzivnog veznog ili krila, a utakmica protiv Slavena bila mu je peta u dresu Gorice i treća koju je počeo u prvih 11.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider