Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Predstavila se nova predsjednica

Održana izvanredna Skupština Dinama: ''Modri se pohvalili s velikim plusom i povećanjem gledatelja''

U Maksimiru je u ponedjeljak izvanredna Skupština Dinama na kojoj je predstavljeno i financijsko izvješće za prošlu godinu.

Reporter Nove TV Stipe Antonijević (GOL.hr)

Reporter Nove TV Stipe Antonijević javio se iz Maksimira povodom izvanredne Skupštine Dinama.

''Dinamo je prošlu godinu poslovao sjajno. Barem tako kažu brojke, jer je prošlu sezonu završio s neto plusom od čak 72 milijuna kuna. Naravno, prvenstveni razlog za to su izlazni transferi Benkovića, Sose, Soudanija, Ćorića i drugih. Pohvalili su se u klubu iz Maksimira čak i povećanjem gledatelja, čak 38 posto više nego sezonu prije. No možda zanimljivije od suhoparnih brojki u prilog Dinamu ide činjenica da je financijsko izvješće predstavila novoizabrana predsjednica Uprave Vlatka Peras'', objasnio je Stipe Antonijević te nadodao:

''Podsjetimo, Vlatka Peras je prije tjedan dana stupila na čelo Uprave Dinama za što je morao odstupiti njezin prethodnik Igor Kodžoman i to baš zbog financijskog izviješća. Naime, za vrijeme njegova mandata Dinamo je zakasnio objaviti izvješće iz godinu ranije na svojim službenim stranicama pa je zato Kodžoman zaradio i pravomoćnu presudu. A prema zakonu o sportu, osoba koja ima pravomoćnu presudu ne može obavljati funkciju u samom vrhu kluba ili sportske Udruge.''

Cijelo javljanje pogledajte u priloženom videu.



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider