Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BAREM NAKRATKO

Nogometni čelnici u BiH uspjeli u nemogućem: Odlukom ujedinili navijače Veleža i Zrinjskog

Nogometni savez BiH zabranio je dolazak Ultrasa na veliki derbi u Mostaru.

Ultrasi, navijači Zrinjskog (Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell)

U srijedu od 18 sati igra se veliki mostarski derbi, onaj između Veleža i Zrinjskog.

Uoči same utakmice prašinu je podigla odluka Nogometnog saveza BiH. Zbog lošijih uvjeta zabranjeni su gostujući navijači, Velež je sve napravio da osigura prostor za Ultrase, no Savez je zanemario tu činjenicu.

Ljute protivnike, navijačke skupine dvaju mostarskih nogometnih klubova Zrinjskog i Veleža, ujedinila je odluka Nogometnog saveza BiH pa je zbog zabrane dolaska skupini navijača Zrinjskog, Ultrasa, bojkot susreta, koji se igra na stadionu Veleža, najavila i navijačka skupina Red Army.

Velež poslao priopćenje

''Nogometni klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače, simpatizere i prijatelje Kluba, kao i cjelokupnu sportsku javnost da je Fudbalski/Nogometni savez Bosne i Hercegovine odlučio da će se predstojeći gradski derbi između FK Velež Mostar i HŠK Zrinjski Mostar na stadionu Rođeni odigrati bez prisustva gostujućih navijača.

Mate Antunović Trebao je u Dinamo, a onda čuo da ga Hajduk želi: Danas je hit, traži ga pet klubova divider

Iako je Nogometni klub Velež Mostar izvršio nadljudske napore i unatoč svemu izgradio gostujuću tribinu te poslao službeni dopis, odluka Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH nije se mijenjala'', objavio je Velež.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider