Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ide li Livaković?

Odjeci prve Dinamove HNL pobjede u 2023. godini: "Prodisali su s Baturinom u sastavu"

Dinamo je pobijedio Lokomotivu s 2:1 u 19. kolu SuperSport HNL-a.

Nakon razočaravajućih 0:0 protiv Gorice, Dinamo je uspio pobijedio Lokomotivu i doći do prve HNL pobjede u 2023. godini.

"Zadovoljan sam, Dinamo je prodisao s Baturinom u sastavu, tih 11 koje je izveo Ante Čačić je identičnih 11 koje smo mi crtali u onoj uvodnoj emisiji prije dva tjedna. Špikić bolje funkcionira na desnom krilu, napokon je vrijeme da se Ivanušeca istrpi na jednoj poziciji, pa makar to bilo lijevo krilo. Stigla je vijest da je Rasmus Lauritsen otišao u Dansku, to mi je žao, ali Dinamo je dobro pokriven na tim pozicijama jer se uskoro vraća Boško Šutalo", rekao je Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Utorak 31. siječnja posljednji je dan prijelaznog roka za mnoge jake europske lige pa bi se danas trebalo saznati ide li Dominik Livaković negdje u ligu petice ili ostaje, podsjetila je Valentina Miletić.

"Ako ne ode u Fenerbahče, to se spominje sad po novome. Klauzula je takva da iznosi 10 milijuna eura i tko ponudi toliki iznos, klub mu neće raditi prepreke. Bilo je svakakvih priča u zadnje vrijeme pa su se mnoge pokazale kao napuhane", istaknuo je Ljubić i dodao:

"Drugačije je kad igraš protiv Gorice doma ili protiv Lokomotive jer Gorica se u svom načinu nogometa može postaviti puno bunkeraškije. Lokomotiva je ipak ekipa koja svugdje namjerava igrati nogomet."

Cijela 21. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider