Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima zlatni tron

VIDEO Bivši rival Vatrenih šokiran luksuzom u kakvom se ide na gostovanje u Saudijskoj Arabiji: Putuju avionom od 173 milijuna funti

Odion Ighalo otkrio je kako se u Saudijskoj Arabiji ide na gostovanja.

Odion Ighalo (Foto: Instagram)

Bivši igrač Manchester Uniteda i nigerijski reprezentativac Odion Ighalo domaćim navijačima poznat je kao napadač koji je predvodio Nigeriju protiv Hrvatske na otvaranju SP-a u Rusiji 2018. godine, a trenutačno je igrač Al-Hilala.

Iskusni napadač završio je proteklu sezonu kao treći strijelac lige, a sad je navijačima diljem svijeta otkrio u kakvom luksuzu igrači koji odu u Saudijsku Arabiju uživaju. Naime, objavio je na društvenim mrežama video privatnog zrakoplova kojim momčad putuje na gostujuće utakmice.

Marcelo Brozović Interovi najvatreniji ultrasi objavili oproštajnu poruku za Marcela Brozovića divider

Taj je avion navodno koštao 173 milijuna funti i inače ga koristi princ Alwaleed bin Talal, saudijski milijarder i veliki navijač Al-Hilala.

Fotografije koje je objavio Ighalo otkrivaju kako su iz Boeinga 747-400 izvučene sve sjedalice kako bi bile nadomještene puno luksuznijim komadima namještaja, uključujući ogromnu blagovaonicu i zlatni tron.

Dok se šetao avionom, Nigerijac nije mogao prestati izgovarati 'wow' i samo to dovoljno je da se opiše njegovo oduševljenje uvjetima u kojima putuje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider