Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vremenske nepogode

Odgođene dvije utakmice HNL-a: Derbi Dinamo – Hajduk izvan opasnosti

Zbog loših vremenskih uvjeta odgođene su dvije utakmice 18. kola Prve HNL.

Stadion Gradski vrat u Osijeku (Photo: Davor Javorovic/PIXSELL)

Zbog loših vremenskih uvjeta odgođene su dvije utakmice 18. kola Prve HNL. Utakmica Osijeka i Intera trebala je biti odigrana danas s početkom u 15:00, a odgođena je za nedjelju u 13:00.

S obzirom da je teren u Gradskom vrtu pokriven snijegom, zaključeno je da se utakmica ne može odigrati. Uz suglasnost kapetana obje momčadi, predstavnika klubova, trenera i povjerenika natjecanja dogovoreno je da se utakmica odigra u nedjelju.

Dinamo sam kreće u izgradnju novog stadiona: Rekordni transfer Olma može pokriti troškove Momčad Dinama na Maksimiru (Photo: Marko Prpic/PIXSELL) Stadion Maksimir (Screenshot)

Zbog istih razloga odgođena je i utakmica Slaven Belupa i Rijeke u Koprivnici, koja je trebala početi danas u 17:30, a zasad se ne zna novi termin.

Kao što je poznato, u nedjelju je na rasporedu derbi kola između Dinama i Hajduka u Zagrebu te Istre i Rudeša u Puli.  Maksimirski travnjak ima grijanje i ako ne bude ozbiljnijih snježnih nanosa, utakmica će se prema svemu sudeći odigrati. Jasno, utakmica u Puli nije pod upitnikom.

Jučer je u Kranjčevićevoj u snježnim uvjetima odigrana utakmica Lokomotive i Gorice (2:2).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider