Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
službena potvrda

Odgođena utakmica Hajduka, koronavirus pokosio splitsku momčad

Hajduk je tražio odgodu koju je i dobio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica 21. kola HT Prve lige između nogometaša Hajduka i Slaven Belupa, koja je trebala biti odigrana u nedjelju, 14. veljače, s početkom u 17.05 sati, odgođena je zbog zaraze koronavirusom igrača splitske momčadi, odlučilo je vodstvo Prve HNL.

Hajduk je 12. veljače dostavio dokumentaciju i obavijest da je kod petorice igrača potvrđena zaraza koronavirusom, zbog čega su ostali igrači prve momčadi upućeni na testiranje i u samoizolaciju, te je splitska momčad zatražila odgodu.

gol expired Bjelica prokomentirao udruženi udar Dinama i Rijeke na Osijek i najavio pojačanja: "To nas čini još jačima" divider

"Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. siječnja 2021. godine, kojom je dano ovlaštenje povjereniku natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da se u nekom klubu HT Prve lige potvrdi zaraza kod najmanje petorice igrača, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice.

Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno", stoji u obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige Josipa Breznog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider