Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opasnost od sukoba

Objavljeno upozorenje: "500 zloglasnih srpskih huligana stiže na Euro, imaju jedan cilj"

Engleski Guardian donio je zabrinjavajuće vijesti za engleske navijače.

Navijači Srbije (Foto: Profimedia)

Ostala su nam svega četiri dana do otvorenja Europskog nogometnog prvenstva. Prvu utakmicu igraju Nijemci protiv Škotske.

Nakon toga sve počinje, Hrvatska i Španjolska igraju u subotu, a jedna utakmica posebno je u pozornosti engleskih medija. Dvoboj je to Engleske i Srbije 16. lipnja u Gelsenkirchenu.

Njemački grad ugostit će tisuće Srba i Engleza, a engleski Guardian donio je zabrinjavajuće vijesti za engleske navijače.

Naime, ugledni medij dobio je informacije da u Njemačku stiže 500 huligana iz Srbije, većinom se tu radi o Delijama i Grobarima koji bi mogli napraviti nerede u gradu.

Englezi uspjeli zaustaviti niz huligana

Nisu ni Englezi bajni, poznati su u Europi kao ekstremni, a Guardian tvrdi da postoji opasnost napada Srba na navijačke skupine iz Engleske.

Guardian piše da će u grad stići oko 40 tisuća Engleza, a i brojka Srba sigurno će biti velika. Poznato je da dosta ljudi iz Srbije živi u Njemačkoj.

Utakmicu će osiguravati više od tisuću policajaca, a više od 1600 navijača iz Engleske, kojima je izrečena zabrana dolaska na nogometne utakmice, bilo je prisiljeno predati svoje putovnice policiji od 4. lipnja do finala 14. srpnja kako bi se osiguralo da ne pokušaju doći na utakmice u Njemačku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider