Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pomračilo mu se

Objavljena snimka incidenta igrača Crvene zvezde na aerodromu: Obični građanin se ne bi ovako izvukao

Guelor Kanga ima je epizodu u beogradskoj zračnoj luci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povratnik u redove Crvene zvezde, Guelor Kanga napravio mali incident u beogradskoj zračnoj luci uoči puta u Češku gdje je njegova momčad odigrala remi protiv Slovana iz Libereca u posljednjoj utakmici skupine Europske lige.

Kanga se ove godine vratio u Beograd nakon dvije godine provedene u praškoj Sparti, a beogradski klub je izborio proljeće u Europi plasmanom u šesnaestinu finala Europske lige.

Nije točno jasno što je toliko iznerviralo Kangu na aerodromu. Na snimci se vidi kako djelatnica zračne luke provjerava njegov kofer. Htjela je dodatnu provjeru, a on je povlačio svoj kofer pokušavši je spriječiti u toj namjeri. Izgledalo je to prilično nasilno, a veći incident i moguće uhićenje spriječio je jedan njegov suigrač koji ga je smirio.

Na kraju je službenica osiguranja tražila pomoć kolega, a da se tako ponašao običan građanin vrlo vjerojatno bi po njega završilo gore nego za nogometaša Crvene zvezde koju u Srbiji mnogi proglašavaju državnim projektom kojeg gura predsjednik Aleksandar Vučić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider