Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
milijuni u igri

Obitelj Vušković odletjela u London: Završava se najveći transfer u povijesti Hajduka

Luka Vušković mladu karijeru nastavlja u redovima Tottenhama.

Luka Vušković protiv Dinama (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

Ono što je ugledni Fabrizio Romano ekskluzivno objavio, uskoro bi trebalo postati i službeno. Naime, Luka Vušković je na korak do prelaska u Tottenham.

Englezi su ozbiljno zagrizli za velikim talentom Hajduka i navodno će ga platiti više od 11 milijuna eura. Vušković bi prema tome postao najskuplji izlazni transfer u povijesti Hajduka.

Da je sve blizu konačne potvrde govori i podatak da je obitelj Vušković danas napustila Split i odletjela u London na finaliziranje ugovora.

Dolazi li i Perišić?

Navijači Hajduka su zadovoljni ovim transferom, kako i ne bi bili kad je on najveći u povijesti na Poljudu, no sve se više spominje da postoje kombinacije u kojima bi Ivan Perišić stigao u Hajduk, a Perišićeva vrijednost bi umanjila cijenu Vuškovićevog transfera.

Sosa, Juranović i Gvardiol VIDEO Vatreni odradili zanimljivu pitalicu, Gvardiolu nije bilo jasno: Zašto Njemačka? divider

Perišić je ušao u zadnju godinu ugovora s Tottenhamom, obećao je navijačima da će doći, a sportski direktor Hajduka Nikoličius dodatno je zapalio ionako goruću atmosferu među tisućama navijača splitskog kluba.

Nikoličius je baš danas objavio emoji pješčanog sata. Je li mislio na ''vrime je'' za dolazak Perišića ili da sat otkucaje do nove utakmice Hajduka, sve će uskoro biti poznato.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider