Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće mu biti lako

Novog trenera Hajduka čeka horor: Pogledajte brutalan raspored do kraja polusezone

Hajduk bi uskoro trebao dobiti novog trenera kojeg čeka jako težak zadatak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon tri poraza u nizu od Gorice, Šibenika i Istre 1961, ali i očajnih igara tijekom cijele sezone, trenera hajduka Harija Vukasa čeka siguran otkaz. U medijima su već počela kolati neka imena koja su više ili manje realna, ali tko god naslijedi Vukasa, imat će jako težak zadatak.

Podsjetimo, nakon žestokog nastupa novog predsjednika Hajduka Lukše Jakobušića, koji je doveo pod veliki znak pitanja ostanak Marija Stanića kao savjetnika te Ivana Kepčije kao sportskog direktora bilo je jasno i kako su dani trenera Harija Vukasa odbrojani.

Poraz u Puli taj je scenarij zacementirao samo je pitanje kada će se smjena njega ili čitave sportske struke u klubu dogoditi. Sljedećeg vikenda na Poljud stiže Osijek Nenada Bjelice u susretu u kojem Bijeli možda prvi put u povijesti neće biti favoriti.

gol expired Matjaž Kek brzo odgovorio na pisanja o tome da bi mogao preuzeti splitski Hajduk divider

Tri gostovanja u tjedan dana

Danas je pak stigla obavijest iz HNS-a kojom je određen termin odigravanje zaostalog susreta Bijelih u gostima kod Lokomotive. Termin je 24. studenog u 17 sati, što znači da će u tjedan dana Hajduk odraditi tri teška gostovanja.

Nakon Osijeka Bijeli će morati potražiti neku bazu na sjeveru Hrvatske jer 21. studenog gostuju kod Slaven Belupa, potom slijedi spomenuta utakmica u zagrebu s Lokomotivom, a 29. studenog na rasporedu je najveći hrvatski derbi na Maksimiru protiv Dinama.

Nakon toga slijedi još jedan derbi, onaj s Rijekom na Poljudu koji je Bijelima možda i najteži, a do kraja jesenskog dijela sezone Hajduk će još gostovati u Varaždinu te na kraju na Poljudu dočekati Goricu.

gol expired Pogledajte kako napreduje supermoderni stadion Osijeka: Pogled iz zraka na buduću ljepoticu divider

A to je samo raspored. Kako podići ovu limitiranu momčad, bit će još teži izazov za onog tko naslijedi Harija Vukasa.

Raspored Hajduka do kraja jesenskog dijela sezone:

Osijek 
Slaven Belupo (u gostima)
Lokomotiva (u gostima)
Dinamo (u gostima)
Rijeka
Varaždin (u gostima)
Gorica

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider