Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BEZ SLIČICE JAPANCA

Novog Dinamovog heroja nema u albumu, navijači napadaju HNS! No, tko je uistinu kriv za to?

Mnogi su ostali iznenađeni što u novom SuperSport HNL albumu sa sličicama među igračima Dinama nema Takura Kaneka.

Takuro Kaneko (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Album i sličice SuperSport HNL-a napokon su stigle na kioske, a već prvog dana s većine njih albumi su razgrabljeni, dok se pokoji paketić još i može pronaći.

Navijači su oduševljeni načinom na koji je album posložen, fotografijama iskorištenim za igrače te prezentacijom momčadi i čini se da je HNS u suradnji s Paninijem napravio sjajan posao.

A gdje je Kaneko?

Ipak, navijačima Dinama je nešto upalo u oko te su smo vidjeti nekolicinu negativnih komentara upućenih savezu. Naime, među sličicama Dinamovih igrača nema Takura Kaneka.

Japanac je posljednjih tjedana postao junak plavih i ključni igrač u preporođenoj momčadi Sergeja Jakirovića pa je uistinu čudno što ga nema u albumu, posebno jer je i doveden kao zanimljiv igrač i potencijalno veliko pojačanje.

No, je li uistinu riječ o propustu HNS-a? Čini se da nije i to je putem X-a pokušao objasniti grafički dizajner i donedavni dugogodišnji zaposlenik NK Lokomotive, Ivan Marčinko.

Popis igrača određivali su isključivo klubovi

On je otkrio kako su popis igrača i fotografije slali sami klubovi, kao i to da je HNS dva puta sve odrađeno slao klubovima nazad na reviziju.

Prema tome, za Kaneka, ali i neke druge igrače koje bi navijači voljeli imati u svojoj kolekciji, ali njihove sličice jednostavno nisu napravljene, trebaju ipak pokucati na vrata klubova.

Kaneko je naravno u prvom planu, budući da je trenutno hit igrač lige, no čini se da zapravo ovo samo govori u prilog tome koliko su u jednom trenutku u Dinamu izgubili vjeruju da su s njegovim transferom napravili ikakav vrijedan posao.

Takuro je svima dokazao suprotno, ali nažalost prekasno da se nađe u albumu čiji je sadržan, prema dostupnim informacijama, zaključen početkom studenog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider