Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MVP 2022. GODINE

Novo veliko priznanje: PFL proglasio Antu Deliju svojim najboljim borcem

Professional Fighters League promocija proglasila je Antu Deliju svojim MVP-jem za 2022. godinu.

Ante Delija (Foto: Screenshot)

Teško da je borilačka 2022. godina za Antu Deliju mogla biti bolja. Vratio se još jednom u PFL-ovo borilište, da bi na kraju otišao korak dalje nego godinu ranije.

Četiri borbe i četiri čiste pobjede ostvario je hrvatski teškaš, što je na kraju rezultiralo naslovom PFL prvaka teške kategorije, a spremio je i vrijednu nagradu od milijun dolara.

PFL ima šest prvaka, ali Ante je najbolji

Tako je postao jedan od šest PFL prvaka, no prema onome što je pokazao, čini se da ga promocija smatra najboljim od njih. 

Proglasili su ga MVP-jem, odnosno najboljim borcem 2022. godine. 

Dva puta je Matheusa Scheffela savladao prekidom, uključujući finalnu borbu, jednako tako bio je uspješan i protiv Renana Ferreire, dok je sa Sheltonom Gravesom otišao do sudačke odluke, no savladao ga je uvjerljivo.

Kako nema nikakvih novih informacija, čini se da će Ante i u 2023. godini ostati članom PFL-a, odnosno krenut će u obranu svoje titule.

Neće mu biti lak posao jer se čini da će teška kategorija ove godine biti jača, odnosno da bi ovog puta tu trebali biti i oni borci koji su iz prošle sezone zbog raznih razloga otpali.

No znamo da je Ante spreman, to je više puta dokazao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider