Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZASLUŽENO

Novinar Marce tvrdi: "Dogovoreno je! Luka Modrić dobiva novi ugovor u Real Madridu"

Luka Modrić bi trebao ostati u Realu do 2023. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po procjeni ''stručnjaka'' Luka Modrić je proglašen za najgore pojačanje Real Madrida, no u desetogodišnjem razdoblju Modrić je postao najbolji nogometaš na svijetu i utišao mnoge, osvojio je sve što jedan nogometaš može osvojiti u jednoj sezoni, to čak nije uspjelo ni Messiju i Ronaldu.

Modrić je i s 36 godina po mnogima najbolji veznjak svijeta, a ugovor s Realom ima do ljeta ove godine, no prema svemu Modrić ostaje u Madridu.

gol expired Hrgović otkrio: "Andy Ruiz i Gassiev su odbili meč, a on je idući i već je prihvatio" divider

Prema tvrdnjama novinara Marce, Jose Felixa Diaza, Real Madrid priprema novi ugovor za kapetana hrvatske reprezentacije. Prema njegovim saznanjima Modrić će uskoro potpisati do ljeta 2023. godine. To bi značilo da ostaje u Realu i nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

''Novi ugovor za Modrića je spreman, klub već godinama traži njegovu zamjenu, ali ne mogu je pronaći i jednostavno je najbolja opcija držati Modrića u klubu koliko je moguće'', kaže spomenuti novinar Marce.

gol expired Nadal spektakularnim preokretom osvojio Australian Open i pobjegao Đokoviću i Federeru! divider

Modrić je u Real stigao iz Tottenhama 2012. godine, već je deset godina u slavnom dresu, a ove sezone je u nekoliko utakmica dobio i kapetansku traku.

Zadranin je u dresu Reala upisao 415 utakmica, zabio je 30 golova i upisao 66 asistencija. Osvojio je čak četiri puta Ligu prvaka i brojne druge trofeje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider