Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jose na mukama

Novi veliki kiks Mourinhove Rome

Roma je izgubila na gostovanju u Veneciji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Venezije u prvoj su nedjeljnoj utakmici 12. kola talijanske Serie A pred svojim navijačima pobijedili favoriziranu Romu s 3-2 (1-2) i privremeno se odmaknuli od začelja ljestvice.

Već u 3. minuti je Mattia Caldara donio prednost Veneziji, ali je u završnici prvog poluvremena Roma preokrenula rezultat. Uzbekistanac Eldor Šomurodov je u 43. minuti izjednačio uz asistenciju Engleza Tammyja Abrahama koji je četiri minute poslije i sam postao strijelac za vodstvo gostiju.

U drugom poluvremenu Venezia je novim preokretom došla do treće pobjede u ovoj sezoni. Mattia Aramu je u 65. minutu realizirao kazneni udarac, a u 74. minuti je David Okereke postigao pogodak za konačnih 3-2.

Venezia je sa 12 bodova skočila na 14. mjesto, a momčad Josea Mourinha je na petoj poziciji sa 19 bodova. Na vrhu su Napoli i Milan sa po 31 bodom.

U preostalim nedjeljnim utakmicama sastaju se: Sampdoria - Bologna, Udinese - Sassuolo (15 sati), Lazio - Salernitana, Napoli - Verona (18.00) i Milan - Inter (20.45).

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider