Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teške optužbe

Novi skandal potresa Španjolsku: Predsjednik Saveza organizirao orgije, izdala ga osoba od povjerenja

Luis Rubiales, predsjednik Španjolskog nogometnog saveza nalazi se pod teškim optužbama.

Florentino Perez i Luis Rubiales (Foto: Afp)

Ne prestaju skandali u španjolskom nogometu, ponovno se na udaru našao predsjednik Saveza Luis Rubiales koji je, navodno, trošio novac na žene.

Organizirao je orgije na koje je pozivao bliske osobe, za što je potrošio ogroman iznos. Sve je bilo obavijeno velom tajne, dok ga nije odala osoba od koje je to najmanje očekivao.

Radi se o njegovom ujaku, bivšem zaposleniku Saveza, koji je sve otkrio španjolskom tužilještvu koje je odmah pokrenulo postupak protiv Rubialesa. Ako se utvrdi da je nezakonito trošio novac Saveza, prijeti mu zatvorska kazna, piše El Pais.

Florentino Perez (Foto: AFP) Real Madrid cilja galaktičko pojačanje, a nije Mbappe: Perez mijenja taktiku i udara PSG divider

Navodno je do razlaza između Rubialesa i njegovog ujaka došlo zbog brojnih nepravilnosti u radu Saveza, a sve je završilo i na sudu. Ujak je tužio Savez za uznemiravanje i mobing na radnom mjestu, dok ga je nogometna organizacija optužila za nezakonito pribavljanje informacija i odavanje tajni.

Inače Rubiales od 2018. godine obnaša funciju predsjednika Saveza, a prije toga je bio predsjednik udruženja španjolskih nogometaša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider