Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolnica na kraju grada

Novi problemi za izbornika: Još jedan Vatreni ozlijeđen, Dalić odmah našao zamjenu

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju poharale su ozljede uoči početka kvalifikacija za Euro 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi problemi za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića uoči početka kvalifikacija za Euro 2020.

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, odlučio je aktivirati pretpoziv upućen Karlu Bartolecu te će se desni branič Nordsjaellanda priključiti Vatrenima na okupljanju u ponedjeljak u Zagrebu, stoji na službenoj stranici HNS-a.

Zbog zdravstvene situacije s Tinom Jedvajem, čiji će status za kvalifikacijske utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom utvrditi liječnička služba reprezentacije u ponedjeljak na okupljanju, izbornik Dalić odlučio je poslati poziv Karlu Bartolecu.

Dalić u velikim problemima: Ovo se ne pamti, a u Dinamu ogorčeni i očekuju pozive Šime Vrsaljko i igrači Intera slave pobjedu (Foto: AFP) Luka Modrić i Šime Vrsaljko (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) +1 Marko Pjaca (Foto: AFP)

Bartolec je u listopadu prošle godine debitirao za hrvatsku A reprezentaciju u susretu protiv Jordana, a prije toga upisao je 10 nastupa za hrvatske reprezentacije mlađih uzrasta.

Podsjećamo da Dalić do kraja kvalifikacija neće imati na raspolaganju teže ozlijeđene Šimu Vrsaljka, Marka Pjacu i Josipa Pivarića. Lakše je ozlijeđen i Matej Mitorović. Marcelo Brozović imao je problema s mišićem, ali trebao bi biti spreman, dok Dejan Lovren nema pravo nastupa protiv Azerbajdžana zbog suspenzije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider