Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nikola u sjajnoj formi

Novi pogodak Nikole Vlašića, ali i Bistrovića: Lovren i Ćorluka remizirali u derbiju

Nikoli Vlašiću se ovaj put pridsružio suigrač Kristijan Bistrović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši moskovskog CSKA prekinuli su seriju loših rezultata pobijedivši na gostovanju Ahmat Grozni sa 3-0 uz golove Nikole Vlašića i Kristijana Bistrovića, dok su u derbiju kola Lokomotiv Moskva i Zenit odigrali bez golova.

Nakon što je u posljednja tri kola dohvatio samo jedan bod, CSKA je na gostovanju porazio Grozni uz sjajnu predstavu hrvatskog dvojca. Gosti u poveli u 11. minuti preko Kučajeva, a pitanje pobjednika razriješili su Bistrović i Vlašić golovima u završnici susreta. Prvo je Bistrović u 88. zabio za 2-0, da bi dvije minute kasnije Vlašić sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca zaključio priču.

Vlašić u sjajnoj formi

Bio je to njegov treći gol u zadnja četiri kola uz jednu asistenciju, dok je Bistrović upisao prvijenac ove sezone. Vlašić je odigrao cijeli susret, dok je Bistrović ušao u igru u 65. minuti. U suparničkim redovima je cijeli susret odigrao Zoran Nižić.

Golove Vlašića i Bistrovića pogledajte ovdje.

U derbiju kola Lokomotiv i Zenit su odigrali 0-0. Doprvak i prvak su su početkom kolovoza igrali u ruskom Superkupu, a Zenit je slavio sa 2-1. Ovoga puta odmjerili su snage u prvenstvu, no nije bilo pogodaka.

Ćorluka morao izaći zbog ozljede

Vedran Ćorluka je za Lokomotiv igrao do sudačke nadoknade kada je zbog ozljede morao napustiti teren. Bivši hrvatski reprezentativac se ozlijedio prilikom starta nad Artemom Dzjubom zbog kojeg je dobio žuti karton. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret u dresu ruskog prvaka.

Pobjednika nije bilo niti u susretu između Rubina i Tambova koji je završio 2-2. Oba gola za domaći sastav zabio je srpski napadač Đorđe Despotović u završnici prvog i drugog poluvremena, dok su strijelci za goste bili Aleksandar Karapetjan (15) i Pavel Karasev (84). Novi hrvatski reprezentativac Filip Uremović igrao je cijeli susret za Rubin.

Moro odigrao svih 90 minuta

Ufa i moskovski Dinamo su odigrali 1-1, a Nikola Moro je za goste odigrao cijeli susret.

Na ljestvici vodi Spartak sa 14 bodova ispred Zenita koji ima 13 i Dinama sa 11 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider