Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Letjele boce i šake

Novi neredi u Plzenu: Još veća tučnjava BBB-a i policije za vrijeme utakmice

Uoči prvih susreta 16-ine finala Europske lige došlo je do navijačkih nereda u Plzenu.

Sukob ispred stadiona u Plzenu (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Prije početka prve utakmice između Viktorije i Dinama u Plzenu došlo je do sukoba između Bad Blue Boysa i češke policije ispred stadiona u kojemu je bilo i nekoliko ozlijeđenih navijača.

Policija je oko dva sata prije početka susreta pred stadion dopratila oko 1500 navijača Dinama, no samo njih 400-tinjak je imalo ulaznice pa je došlo do sukoba. Nezadovoljni zbog nepuštanja na stadion, BBB-ovci su napali malobrojne redare i policajce bacajući na njih baklje.

Srećom, situacija se smirila nakon 15-ak minuta te se počelo pregovarati o puštanju svih BBB-a na stadion. Međutim, češka policija odlučila je da će na kraju ući samo navijači Dinama koji imaju karte.

Dakle, velik broj od 1500 navijača Modrih koliko ih se skupilo ispred stadiona, ostalo je vani.
A kad su shvatili da neće moći ući na stadion, BBB-i su ušli u novi sukob s policijom za vrijeme utakmice, navodno još veći nego onaj prethodni. Poletjele su boce i šake, a policija je uzvratila.

Sukob BBB-a i policije ispred stadiona, bačen i suzavac, ima ozlijeđenih Sukob ispred stadiona u Plzenu (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Sukob ispred stadiona u Plzenu (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Sukob ispred stadiona u Plzenu (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) +3 Sukob ispred stadiona u Plzenu (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider