Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Benzema ga uskratio za asist

Novi hvalospjevi za Modrića nakon dosad neviđenog gola: "Ide po još jednu Zlatnu loptu"

Modrić je pokazao da zna zabiti i glavom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić vratio se u sastav Reala nakon kraće pauze i odmah oduševio. Hrvatski veznjak bio je ponajbolji igrač u remiju kod Elchea (1:1), u kojem je zabio za njega neobičan gol.

Modrić je, naime, zabio glavom, prvi put u 364 utakmie za Real za koji je zabio 26 golova. Majstorski je u trku pospremio odbijanac nakon udarca Marca Asensija.

Mogao je Modrić imati i asistenciju za pobjedu, ali Karim Benzema je u 89. minuti propustio pospremiti njegov centaršut nakon što je loše reagirao vratar Edgar Badia.

gol expired Modrić se vratio nakon ozljede i majstorski zabio glavom: Real opet kiksao divider

No, i ovako je kapetan Vatrenih zaradio same pohvale za svoj nastup.

"To smo trebali vidjeti od Luke u Realu. Hrvat se vratio, a problemi s ozljedom iz utakmice protiv Eibara, gdje je također zabio, su povijest. Tu je i ide po još jednu Zlatnu loptu", piše Marca.

Zvuči vrlo optimistično, ali nema sumnje da Modrić u ovom trenutku spada u samu nogometnu elitu iako mu je 35 godina.

Međutim, Real će generalno ipak po lošem pamtiti ovu utakmicu. Vodeći Atletico Madrid je golom Suareza s 1:0 pobijedio Getafe - koji im nije zabio već 19. utakmicu zaredom - te pobjedao na dva boda prednosti s dvije utakmice manje.

Suarez se tako pokazuje sjajnim potezom Atletica i istovremeno pogreškom Barcelone, koja je zapela na šestom mjestu. Sajajn poklon Urugvajca za 500. utakmicu Diega Simeonea na klipi Atletica.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider