Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još bolji, još atraktivniji

Novi dres portala gol.hr – moćan, intuitivan i još pregledniji

Sportski portal gol.hr doživio je redizajn, sada smo pregledniji i vizualno atraktivniji.

Sportski portal Nova TV grupe, gol.hr, koji na jednom mjestu donosi najbolje i najvažnije od sporta, od danas dolazi u novom ruhu. Moderan, intuitivan dizajn, moćni vizualni identitet i još bolja preglednost naslovnice, članaka i multimedije, čitateljima gol.hr-a učinit će praćenje sportskih noviteta iz zemlje i svijeta još jednostavnijim i ugodnijim.

Redizajn portala stiže nakon sjajnih rezultata čitanosti ostvarenih u kolovozu, tijekom kojeg se na gol.hr-u informiralo više od 850.000 stvarnih čitatelja.

''Osluškujemo potrebe naših čitatelja i ovaj redizajn rezultat je upravo toga. Osmislili smo ga s ciljem da im najnovije sportske vijesti budu još preglednije i vizualno atraktivnije te da im na taj način osiguramo još veće zadovoljstvo informiranja na gol.hr-u. Pred nama je bogata sportska jesen u kojoj nas čekaju napete nogometne utakmice i UFC-ove borbe te se veselim što ćemo u njima uživati zajedno, na još boljem gol.hr-u", rekao je Ivan Šimac, urednik portala.

Osim što donosi najvažnije sportske novosti iz zemlje i svijeta, prijenose uživo i specijalizirane emisije, portal gol.hr razvija i niz posebnih projekata, poput onoga za EURO 2016. Naime, gol.hr bio je jedini sportski portal u Hrvatskoj koji je razvio čak četiri aplikacije, a taj je projekt uvršten i među najboljih pet sportskih projekata u Europi te je ušao u finale prestižne nagrade European Exellence Award.

Osim na samom portalu, novosti s gol.hr-a čitatelji mogu pratiti i putem društvenih mreža: Facebooka, Instagrama i Twittera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider