Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
FRANCUZ PRED POTPISOM

Nove informacije otkrivaju: Je li Chelsea transfer potezom odustao od Joška Gvardiola!?

Najugledniji svjetski transfer insajder otkrio je kako pregovori Chelseaja i Benoita Badiashile teku u jako dobrom smjeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelseaju je potreban stoper. To nije nikakva tajna i zna se kako već ove zime namjeravaju dovesti barem jednog klasnog igrača u posljednju liniju.

Posljednjih dana pojavile su se informacije kako su čak preuzeli primat među onima koji rade na transferu Joška Gvardiola, no očito je kako hrvatski stoper nije jedini igrač na kojeg su bacili udicu. Uostalom, to ne bi bilo niti pametno, u situaciji gdje nekoga svakako moraju što prije dovesti.

Francuza mogu dobiti nikad jeftinije

U igri za dolazak u plavi tabor je tako još jedan stoper oko kojeg su se ranije raspitivali. Radi se o 21-godišnjem Francuzu Benoitu Badiashileu iz Monaca, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 40 milijuna eura.

No, postoji i jedan problem za njegov klub. On ima još godinu i pol dana ugovora, a isti ne namjerava produžiti.

Kako javlja Fabrizio Romano, Chelsea je tu osjetio svoju priliku i krenuo odraditi posao, a prema njegovim informacijama su i blizu toga. Saznao je kako je službena ponuda već poslana te kako su pregovori već u ozbiljnoj fazi.

Prema istoj informaciji, Chelsea bi ovog stopera, koji je jesenas upisao i dva nastupa za reprezentaciju, mogao dobiti za 35 ili 40 milijuna eura, što je dvostruko manje nego što bi se trebalo iskrcati za Joška Gvardiola.

No, isto tako je to manja cifra nego što se Monaco ljetos nadao za njega dobiti.

Jošku ovo ne bi trebao biti problem

Gvardiol se ne mora brinuti. On može čekati sve ponude, vidjeti tko je sve zadovoljio apetite uprave njegovog kluba, a onda birati između klubova poput Real Madrida ili Manchester Cityja. 

Bez brige, nema trenutno svjetskog kluba koji Joška ne bi volio vidjeti u svojim redovima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider