Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači u nevjerici

Nova katastrofa Milana: Težak poraz kod pretposljednje momčadi Serie A

Milan je doživio novi poraz, ovaj put protiv dosad pretposljednje Verone.

Suso (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Navijači Milana u nevjerici su gledali još jedan poraz njihovog kluba koji je prije četiri dana proslavio 118. rođendan. Zanimljivo, baš na rođendan prije četiri dana Milan je s 3:0 u Kupu pobijedio Veronu, no samo četiri dana kasnije ta je Verona također s 3:0 isprašila Rossonere na svom terenu u prvenstvenoj utakmici.

Verona je iz četiri udarca u okvir gola postigla tri pogotka, a strijelci su bili Caracciolo (24), Kean (55) i Bessa (77).

Da stvar bude gora, Verona je do danas bila pretposljednja momčad Serie A, a prije dva tjedna Milan je uzeo tek bod protiv posljednjeg kluba u ligi Beneventa na debiju Gennara Gattusa.

Od Beneventa do Verone, Milan je još izgubio i od Rijeke, četvrtoplasirane momčadi HNL-a. Navijači su dobili nakratko razloga za slavlje u pobjedi protiv Bologne i spomenutom Kup susretu, a onda se dogodio današnji debakl u Veroni.

Nikola Kalinić bio je u početnoj postavi Milana, a zamijenjen je u 57. minuti. Hrvatski napadač je imao dva dobra udarca u prvom poluvremenu, ali nijedan nije završio u mreži.

Milan je dvoboj završio s desetoricom igrača, jer je u završnici isključen Suso, zbog opasnog starta i prekomjerne grubosti.
 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider