Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SAMO NEKA SE KUPUJE

Novi Premierligaš ne staje: Doveli su jednog dokazanog EPL napadača, ovih dana stiže i drugi

Nottingham Forest mogao bi iduće kolo dočekati s pet odličnih napadača na svom rosteru.

Emmanuel Dennis (Foto: Afp)

Najaktivnija momčad unutar ovoljetnog transfer tržišta još uvijek nije stala sa svojim poslovima. Naravno, radi se o Nottingham Forestu, koji je ususret drugom kolu premierligaške sezone odlučio dodatno pojačati svoje redove.

Nakon što su do sada doveli devet igrača putem plaćenih odšteta, u iznosu od gotovo 100 milijuna eura, Deana Hendersona posudili te još nekoliko igrača doveli besplatno, Nottingham je odradio jubilarni deseti transfer za koji su isplatili dosadašnji klub njihovog igrača.

Erling Haaland Dnevnik jednog fantazista (2): Haalandovanje, drevna skandinavska vještina divider

Pojačao ih je Emmanuel Dennis, jedan od prošlosezonskih hit napadača Premier lige, za kojeg je Watfordu isplaćeno 14.8 milijuna eura. 

Nije uspio spasiti Watford ispadanja

Dennis je već predstavljen od strane kluba koji bi trebao itekako pojačati, ako ćemo gledati njegove prošlosezonske brojke. Nigerijac je u dresu Watforda odigrao 33 ligaške utakmice, tijekom koji je postigao deset pogodaka te upisao šest asistencija, no nije bilo dovoljno igrača koji bi ga učinkom popratili te je klub napustio elitni rang.

No, ako je vjerovati medijima, njihovim ofenzivnim pojačanjima nije kraj, budući da se već prije akvizicije Dennisa pojavila informacija o tome kako su pred kraj pregovora s napadačem Brighton and Hove Albiona, Nealom Maupayem.

26-godišnji Francuz prošle tri sezone bio je udarna igla Brightona, a u Premier ligi je do sada odigrao 102 utakmice, postigavši 26 pogodaka.

Već četiri opasna napadača na rosteru

Pitanje je samo radi li se još uvijek na tom transferu ili je Nottingham odustao nakon dovođenja Dennisa. Naime, oni sad u svojim redovima imaju već četiri napadača kao kandidate za udarni sastav. 

Osim supertalentiranog Velšanina Brennana Johnsona, tu je još Sam Surridge, ali i podosta skupo plaćeni Taiwo Awoniyi, koji je prošle sezone u dresu Union Berlina postigao 15 bundesligaških pogodaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider