Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivano

Šok za Liverpool: Redsi izgubili od predzadnje momčadi lige

Liverpool je izgubio utakmicu nakon tri pobjede u nizu, dvije prvenstvene i jedna u Ligi prvaka.

Jurgen Klopp (Foto: Afp)

Nogometaši Nottingham Foresta napravili su veliko iznenađenje u prvom susretu 13. kola engleske Premier lige, na svom su City Groundu svladali Liverpool 1:0.

Upisao je Nottingham time tek drugu pobjedu ove sezone, ranije je povratnik u Premier ligu svladao West Ham, a tri boda je osigurao Nigerijac Taiwo Awoniyi koji je u 55. minuti postigao jedini pogodak na susretu.

No, veliki junak Nottinghama bio je i vratar Henderson koji je imao niz sjajnih obrana, pogotovo na početku sudačke nadoknade kada je sjajno obranio udarac glavom Van Dijka. Imao je Liverpool još prilika u samoj završnici ogleda za izbjeći poraz, ali je i tada Henderson zaustavljao udarce Alexander-Arnolda i Salaha.

FK Omarska Srpski klub se oglasio poslije Torcidine krađe: "Ovo je međunarodni skandal" divider

Liverpool je izgubio utakmicu nakon tri pobjede u nizu, dvije prvenstvene i jedna u Ligi prvaka, dok se Nottingham Forest ovom pobjedom pomaknuo sa samog dna ljestvice.

U nedjelju se sastaju Aston Villa - Brentford, Leeds - Fulham, Southampton - Arsenal, Wolverhampton - Leicester i Tottenham - Newcastle, dok kolo završava u ponedjeljak ogledom West Ham - Bournemouth.

 

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider