Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izgorila je

Srpski klub se oglasio poslije Torcidine krađe: "Ovo je međunarodni skandal"

Srpski klub iz BiH oglasio se na Facebooku nakon scena s Poljuda.

Galerija FK Omarska FK Omarska

Torcida je na utakmici Hajduka i Dinama iznenadila cijelu navijačku Europu. Najvjerniji navijači Hajduka palili su na derbiju transparente brojnih nogometnih klubova širom kontinenta.

Torcida se pohvalila ''padom'' zastava navijača zagrebačkog Dinama, Šibenika, PAOK-a, Rijeke, Zenita, Olympiakosa, Panathiakosa…

Među zapaljenim zastavama bilo je i nekoliko srpskih, a nakon sinoćnje utakmice saznalo se i gdje je ukradena jedna velika zastava Srbije.

Riječ je o zastavi koja na sebi na čirilici ima napisano - Omarska. To je zastava srpskog kluba u sastavu općine Prijedor u Bosni i Hercegovini.

gol expired FOTO Neočekivani "performans" Torcide: Na tribini su palili oduzete transparente, a iza svega stoje - Zagrepčani divider

''Naša velika zastava na kojoj je pisalo Omarska, duga preko 20 metara jedne je vrijeme bila izložena na ogradi stadiona. Par dana poslije utakmice protiv Sutjeske, primijećeno je da zastave nema. Kako su je mnogi nosili na razne utakmice, mislili smo da je kod nekoga i da će je vratiti.

Policija u Splitu VIDEO Procurila snimka makljaže policije i navijača: Nakon privođenja Torcidaša, naredili brisanje videa divider

Ali večeras se pojavljuje snimka kako su paljene zastave na utakmici Hajduk - Dinamo u Splitu, a među njima je zapaljena i naša zastava.

Međunarodni skandal koji će u narednim danima imati svoj epilog. Kako nam dolazi puno upita, smatrali smo da nam je dužnost obavijestiti vas'', napisao je spomenuti klub.

''Zastava je nestala i deset ljudi je aktivno tražilo preko deset dana na svim mogućim adresama i kod svih mogućih ljudi, ali o tome nismo obavještavali javnost'', dodao je FK Omarska.

FK Omarska FK Omarska (Foto: Screenshot/Facebook)

FK Omarska FK Omarska (Foto: Screenshot/Facebook)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider