Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kolege nogometaši shrvani

Nogometni svijet oprašta se od Sale, pridružio se i Lovren: "Molio sam se svaki dan"

Tragedija argentinskog nogometaša potresla je mnoge, a nakon službene potvrde Saline pogibije mnogi nogometaši i klubovi uputili su poruke sućuti i oproštaje od prerano preminulog kolege.

Emiliano Sala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Argentinski nogometaš Emiliano Sala nestao je iznad La Manchea 21. siječnja. Nakon što je u nedjelju ujutro pronađena olupina aviona, neidentificirano tijelo pronađeno je u srijedu navečer, a u četvrtak navečer policija je potvrdila da se radi o Sali.

Sala je nakon odlične polusezone u Nantetsu postao rekordno pojačanje Cardiffa. Nažalost, debi za velški klub nikad nije dočekao.

Tragedija argentinskog nogometaša potresla je mnoge, a nakon službene potvrde Saline pogiblje mnogi nogometaši i klubovi uputili su poruke sućuti i oproštaje od prerano preminulog kolege. Među njima je i reprezentativac Hrvatske i stoper Liverpoola Dejan Lovren, koji je na Instagramu napisao:

''Molio sam se svaki dan, jer nada umire zadnja. Užasno je ovo prihvatiti. Želim izrazit sućut obitelji, ne mogu ni zamisliti koliko vam je teško. Svi smo uz vas! Na boljem si mjestu Emiliano. R.I.P.''

Poruke sućuti poslali su i Wayne Rooney, Antonio Rudiger, Kylian Mbappe, Sergio Aguero i mnogi drugi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider