Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvalio i Vatrene

Nogometna legenda pričala Srbima o Modriću: "Apsolutni fenomen. Puno puta mu kažem jednu stvar"

Predrag Mijatović je obnašao funkciju sportskog direktora Real Madrida.

Luka Modrić (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Hrvatska je uspješno odradila rujanski mini-ciklus kvalifikacija za Euro 2024. upisavši dvije pobjede. Tako su došli korak bliže velikom cilju, a to je prvo mjesto u skupini i plasman u Njemačku.

O kvalifikacijama za Euro 2024. i šansama reprezentacije iz okruženja pričao je legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović, koji se posebno osvrnuo na Vatrene i kapetana Luku Modrića:

Luka Modrić Realova zvijezda zabila u pobjedi pa priznala: "Osjećam se tužno zbog Modrića" divider

"Pratim kvalifikacijske utakmice svih zemalja iz okruženja, to je potpuno normalno. Nadam se da će barem tri reprezentacije igrati na Europskom prvenstvu, što bi bilo fenomenalno. Nadam se da će se Srbija, Hrvatska i Slovenija kvalificirati, a ostali će vjerojatno za koju godinu možda i uspjeti", kazao je Mijatović pa nastavio o Vatrenima.

Modrić je apsolutni fenomen

"Hrvatska je već na svim velikim natjecanjima obavezno prisutna i ne samo to, već i radi velike rezultate. Ne treba zaboraviti dva posljednja Svjetska prvenstva, gdje su bili drugi i treći, to je nevjerojatna stvar i teško je to ponoviti".

Luka Modrić i hrvatski reprezentativci "Hrvatska je među dva-tri favorita Eura, a Mlinarić i Prosinečki nisu živjeli kao Modrić i Perišić" divider

Dakako, nezaobilazna je tema bio hrvatski kapetan koji je nedavno zagazio u 39. godinu života:

"Modrić je strašan, apsolutni fenomen, da sa 38 godina igra na taj način, da se bori na taj način. To i njemu puno puta kažem, neosporna je kvaliteta, ali koliko može trčati, to je već velika stvar", zaključio je Mijatović u razgovoru za srpski Kurir.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider