Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima izostanaka

Hajduk započeo pripreme za drugi dio sezone, provjerite tko je sve bio na prvom okupljanju

33 nogometaša Hajduka bila su na prozivci trenera Valdasa Dambrauskasa za drugi dio sezone Prve HNL.

Nogometaši Hajduka danas su započeli pripreme za proljetnu polusezonu Prve HNL. Na prozivci trenera Valdasa Dambrauskasa pojavila su se 33 igrača, a još nekoliko igrača pozitivno je na koronavirus.

Dva nogometaša naknadno će se priključiti treninzima prve momčadi, a to su Marko Livaja i Stipe Biuk.

Igračima su se obratili predsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius, dok je trener Dambrauskas pred novinarima otkrio da ih čeka težak posao na pripremama.

"Imali smo nekoliko igrača pozitivnih na koronavirus, postoji COVID protokol koji moramo poštivati, ali sve je pod kontrolom. Najvažnije je da napredujemo, znamo što trebamo napraviti. Ovo je ključan trenutak za drugi dio sezone, moramo napraviti dobar posao jer u ožujku i travnju to nećemo moći", rekao je trener splitskog sastava pa dodao.

gol expired Bjelica otkrio kako je propao transfer Lovrića u Osijek i kako ga je Dinamo odbio za napadača divider

"Kada se pogleda učinak u proteklih sedam susreta, napredovali smo u menatelitetu, odnosu među igračima na terenu i izvan terena, u taktičkom smislu i stilu igre, ali još uvijeka nas čeka dosta posla", prenosi Dalmatinski portal.

Bazični dio priprema nogometaši Hajduka će odraditi u Splitu, a nakon toga sele u portugalski Algarve gdje će odigrati nekoliko prijateljskih susreta.

gol expired Hajduk dogovorio prijateljsku utakmicu s europskim velikanom divider

Otprije je poznato da će igrati protiv švicarskog Servettea i praške Slavije, a danas se u nizozemskim medijima pojavila informacija da će ove nedjelje, 9. siječnja u 14:30 igrati protiv Ajaxa.

33 igrača koja su bila prisutna na prozivci trenera Dambrauskasa:

Danijel Subašić, Nikola Katić, David Čolina, Josip Vuković, Kristian Dimitrov, Marco Fossati, Alexander Kačaniklić, Stefan Simić, Samuel Eduok, Marko Brkljača, Mario Čuić, Ivan Ćalušić, Dario Melnjak, Dimitrios Diamantakos, Josip Elez, Jani Atanasov, Filip Krovinović, Luka Škaričić, Gergo Lovrencsics, Jan Mlakar, Ivan Dolček, Toni Silić, Ivan Perić, Josip Posavec, Emir Sahiti, Marin Ljubičić, Lovre Kalinić, Rokas Puktšas, Filip Čuić, Ivan Krolo, Franjo Lazar, Šimun Hrgović, Ivan Čubelić.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider