Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludilo na Poljudu

Navijači upali na teren pa igrače Hajduka skinuli "do gola", Livaja sve podijelio

Hajduk je svladao Rijeku s 3:1 i osvojio Hrvaski nogometni kup na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon devet godina čekanja nogometaši Hajduka osvojili su Hrvatski nogometni kup. U finalu igranom na Poljudu pobijedili su Rijeku s 3:1 i oduševili navijače koji su nakon posljednjeg sučevog zvižduka utrčali na teren

Okružili su svoje ljubimce, grlili ih, ljubili, ali i skidali. Podijelili su nogometaši Hajduka svu opremu. Od dresa, hlačica, kostobrana, sve je završilo u rukama navijača.

gol expired Hajduk spasio sezonu i s novim pojačanjima juriša na Dinamo: Kup je utješna nagrada, ali mogao bi biti prekretnica divider

Barem onih sretnika koji su se uspjeli dočepati suvenira s finala Kupa kojeg će još dugo pamtiti. Tako je junak splitskih navijača Marko Livaja u trenutku ostao bez svega, dresa i hlačica, samo u donjem rublju.

Ništa bolje nije prošao ni trener splitskog sastava Valdas Dambrauskas koji je davao izjavu pred kamerama, a onda su ga okružili navijači i odnijeli na rukama.

Iako je cerenomija dodijeljivanja medalja trebala biti održana na travnjaku poljudskog stadiona, navijači su poremetili planove organizatora i ceremoniju preselili na zapadnu tribinu Poljuda.

Može li Hajduk sljedeće sezone i do naslova prvaka?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider