Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SJEDIO NA RUBU

Okončana drama u Francuskoj: Nogometaš Nice spašen nakon što je prijetio skokom s vijadukta

Nogometaš OGC-a Nice prijetio je skokom s vijadukta.

Galerija Alexis Beka Beka Drama na vijaduktu Magnan Alexis Beka Beka +2 Alexis Beka Beka

Nešto iza 14 sati okončana je drama na vijaduktu Magnan kod Nice. Nogometaš tamošnjeg prvoligaša OGC Nice nešto iza 11 sati prešao je ogradu na vijaduktu visokom 100 metara te prijetio skokom sjedivši na samom rubu.

Njegovo ime prvobitno nije otkriveno, ali brzo su se pojavile informacije kako je u pitanju Alexis Beka Beka, 22-godišnji defenzivni vezni francuskog prvoligaša.

Nakon nešto manje od tri sata drama je okončana sretnim završetkom te je nogometaš zbrinut od strane hitnih službi koje su bile na mjestu događaja.

Tijekom ove dramatične situacije pojavila se i lažna informacija kako je drama okončana sretnim završetkom, no u tim je trenucima Beka Beka još uvijek sjedio na rubu vijadukta.

Dio je francuskih medija plasirao informaciju kako je razlog ovakvog čina bio raskid s djevojkom, no od ljudi bliskih nogometašu to je demantirano.

Klub OGC Nice je otkazao sve aktivnosti za petak, a klupski psiholog poslan je na mjesto događaja gdje je sudjelovao u razgovorima s igračem.

Beka Beka je porijeklom Kongoanac, a karijeru je započeo u Caenu, odakle je prodan u moskovski Lokomotivi. U ljeto prošle godine prešao je u Nicu, uz odštetu od 12 milijuna eura, no nije izborio mjesto u udarnom sastavu. 

Prošle je sezone tako skupio ukupno 22 nastupa u svim natjecanjima, dok ove još nije zaigrao.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć,

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punm povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete ili tinejdžer nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati. Na Hrabrom telefonu potpuno anonimno djeca i tinejdžeri mogu i chatati, a mogu poslati i e-mail. Roditelji savjet mogu potražiti i na forumu.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 28 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider