Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast!

VIDEO Francuz postigao golčinu i predivnom gestom posvetio je hrvatskom suigraču

Francuz Jean-Luc Dompe u 19. minuti postigao je prekrasan pogodak za HSV, a zatim ga je posvetio Mariju Vuškoviću.

Igrači HSV-a (Foto: Afp)

Nogometaši Hamburga svladali su Nuernberg 3:0 u susretu 23. kola druge njemačke lige, a prvi pogodak posvetili su svom suigraču, mladom hrvatskom reprezentativcu Mariju Vuškoviću.

Zac Stacy VIDEO Pogledajte gnjusnu snimku: Bivši NFL igrač bacio djevojku u TV pred djetetom divider

Nakon što je Francuz Jean-Luc Dompe u 19. minuti postigao prvi pogodak na susretu, lijepo zabivši iz slobodnog udarca, prvo je vodstvo proslavio sa suigračima i navijačima, a potom je dotrčao do domaće klupe za pričuve.

Proslavu pogotka pogledajte OVDJE.

Uzeo je dres Vuškovića te ga visoko podignuo prema navijačima kao znak podrške nekadašnjem igraču Hajduka koji se i dalje bori kako bi dokazao svoju nevinost oko optužbi za uzimanje dopinga.

Luka Modrić Real Madrid bez Luke Modrića u Sevilli: Nije trenirao u subotu divider

Vušković za Hamburg ne igra od studenoga prošle godine kada je bio pozitivan na eritropoetin, s tim da je i B uzorak potvrdio prvotni nalaz. Vušković se zbog toga suočava s teškom kaznom, ali i dalje vjeruje u svoju nevinost te je pokušava dokazati na sudu.

Za to vrijeme njegov Hamburg juri prema povratku u Bundesligu. Novom pobjedom se učvrstio na drugom mjestu ljestvice te ima bod manje, ali i utakmicu više, od vodećeg Darmstadta. Trećeplasirani Heidenheim ima pet bodova manje od HSV-a. Kasnije tijekom subote derbi će odigrati Heidenheim i Darmstadt.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider