Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno potvrđeno

Iznenađujući preokret u transferu Marina Jakoliša, odlazi u redove francuskog prvoligaša

Prošlu polusezonu Marin Jakoliš proveo je na posudbi u Šibeniku, a sada odlazi u francuski Angers.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se nagađalo da će karijeru nastaviti u redovima talijanskog drugoligaša Consenze, Marin Jakoliš ipak odlazi u francuski Angers, objavio je Hajduk na svojim internetskim stranicama.

Jakoliš je potpisao za Hajduk u ljeto 2019. godine iz austrijskog FC Admira Wacker, a za splitsku momčad je ukupno odigrao 51 službenu utakmicu. Posljednju utakmicu za Hajduk odigrao je prošle sezone u pobjedi protiv Lokomotive na Poljudu.

Na početku nove sezone otišao je na posudbu u Šibenik u čijim je redovima imao vrlo uspješnu polusezonu. Na polusezoni je tako bio treći najbolji strijelac Prve HNL s deset pogodaka i pet asistencija.

"Zahvaljujem se svima u Hajduku na ove dvije i pol godine, zahvaljujem se i navijačima na podršci koju su nam pružali. Bilo je u tom periodu uspona i padova, lijepih i grubih trenutaka, ali ja ću pamtiti samo one lijepe. Momčadi želim još uspješniji drugi dio sezone i da na kraju osvoje toliko željeni naslov, a onda se vidimo u Splitu", rekao je Jakoliš za službenu stranicu splitskog kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider