Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Simpatična scena

FOTO Dinamovac "zaspao" uz pehar Superkupa, uskoro odlazi s Maksimira?

Marko Tolić je na pragu odlaska iz Dinama. Sve se više priča o transferu u Španjolsku.

Nogometaši Dinama pobijedili su Hajduk boljim izvođenjem jedanaesteraca (4:1) i tako po sedmi put u povijesti osvojili SuperSport Superkup

Okupilo se na Maksimiru oko petnaestak tisuća navijača, a nakon utakmice uslijedilla je velika proslava. Uz vatromet i veliko slavlje na tribinama dinamovcima je dodijeljen pehar.

Marijan Kustić, predsjednik HNS-a uručio je pehar kapetanu Dinama Dominiku Livakoviću, a samo koji trenutak kasnije dogodila se simpatična scena koju su zabilježili fotoreporteri.

gol expired Čudesni Lovre spašavao, ljutiti Nikola pucao po zbunjenom treneru: Zašto je izvadio razigranog Biuka i stiže li u Hajduk značajno pojačanje? divider

Dok su drugi nogometaši slavili i ljubili pehar, Dinamov ofenzivac Marko Tolić legao je na travnjak i "zaspao" kraj pehara. 

Tolić na odlasku iz Dinama?

Ovo bi pak mogla biti posljednja Tolićeva sezona u dresu zagrebačkog kluba jer se sve piše o njegovom transferu u španjolsku Mallorcu, koja užurbano traži zamjenu za iskusnog Salvu Sevillu na poziciji ofenzivnog veznog.

Marko Tolić i Josip Drmić U prvom nastupu za Dinamo osvojio prvi trofej u karijeri: Pogledajte kako suigrači zafrkavaju Drmića divider

Tolićev zastupnik Andy Bara pak kaže da postoji "više opcija" vezanih za budućnost igrača koji je prošle sezone s Dinamom osvojio hrvatsko prvenstvo.

"Pregovamo s više klubova, ali na kraju će odlučiti Dinamo i igrač. Moj posao je da radim, a njihov da li će pustiti igrača ili ne, te da li je igrač zadovoljan s klubom koji sam našao", rekao je Bara za Hinu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider