Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bayern čeka

Barcelona naciljala dva mlada i skupocjena veznjaka: Znači li to da prodaje De Jonga?

Vezni igrači Christopher Nkunku i Mason Mount navodno su na meti Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč tome što je Barcelona sve dogovorila s Franckom Kessieom (Milan), koji će postati službeni igrač katalonskog kluba nakon završetka sezone, te odličnom izboru talentiranih veznjaka kao što su Pedri, Gavi, Nico ili Frenkie de Jong, nastavljaju se medijske spekulacije o mogućim novim pojačanjima u veznom redu.

Specijalizirana internetska stranica Footmercato.com tvrdi da su Christopher Nkunku i Mason Mount u Barcinoj orbiti te da ih katalonski klub ozbiljno želi.

gol expired Tko je najbolja devetka - Benzema ili Lewa? Izašao je iz Ronaldove sjene i Capella podsjeća na Di Stefana divider

Christopher Nkunku jedan je od ključnih igrača Leipziga. Francuz ima 24 godine i ugovor mu istječe 2024. Radi se o veznjaku koji kvalitetno djeluje u oba smjera, i u obrani i u napadu, a zabija i dosta golova.

Postoje i drugi klubovi koji su zainteresirani za njegove usluge, a najviše je zagrizao PSG. Odigrao je 40 utakmica i postigao 27 golova u svim natjecanjima. Cijena bi, kažu, bila oko 75 milijuna eura.

Mason Mount (23) veznjak je Chelseaja. Radi se o izrazito tehnički potkovanom igraču ofenzivnih sklonosti. Ove sezone je odigrao 43 utakmice, postigao osam golova i upisao 12 asistencija.

gol expired Jedan od najboljih bez Grand Slam titule: Teniski Muhammad Ali završava karijeru divider

Ugovor mu istječe 2024., no upravljačka situacija u Chelseaju prilično je konfuzna i lako se može dogoditi da neki igrači budu prodani.

Mount je na meti brojnih klubova u Premier ligi, a navodno su zainteresirani i neki bundesligaši.

Ako Barcelona doista želi njih dvojicu, to bi moglo značiti da priprema prodaju nekih svojih igrača iz srednjeg reda. Zna se da je za De Jonga bio zainteresiran Bayern i navodno je nudio 90 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider