Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Voditi će Bayern u derbiju

Njemački savez progledao Nagelsmannu kroz prste: Sasuo salvu uvreda prema sucu, ali neće biti suspendiran

Julian Nagelsmann moći će voditi Bayern u nedjelju protiv Uniona unatoč izljevu bijesa tijekom i nakon utakmice protiv Borussije (M).

Julian Nagelsmann (Foto: Afp)

Julian Nagelsmann može voditi Bayern u nedjeljnom derbiju protiv Union Berlina, jer je izbjegao suspenziju nakon izljeva bijesa koji je imao na terenu nakon poraza njegove momčadi od Borussije Moenchengladbach (3:2) u posljednjem kolu Bundeslige.

Moreno Živković Sin bivšeg Vatrenog i igrača Hajduka produžio suradnju s Dinamom: ''Sretan što sam potpisao ugovor'' divider

Njemački nogometni savez (DFB) u srijedu je objavio da je Nagelsmanna novčano kaznio sa 50.000 eura, što su u Bayernu prihvatili.

Nagelsmann je pobijesnio i žestoko reagirao prema sucima dvoboja zbog isključenja braniča Dayota Upamecana već u osmoj minuti utakmice.

Lara Tomasović Sve je otkrila: Srpski nogometaš se javljao Hrvatici za vrijeme Svjetskog prvenstva divider

Iz DFB-a su poručili da se nisu odlučili suspendirati Nagelsmanna, jer nikada prije nije bio kažnjavan, vrlo brzo se ispričao zbog nesportskog izbora riječi te se pokajao za svoje ponašanje u službenoj izjavi tijekom istrage o ovom slučaju.

Navijačice na utakmici u Brescii VIDEO Urnebesan video: Njih dvije se ljube, a u pozadini urla legendarni Hrvat divider

Pred Bayernom, koji je osvojio posljednjih deset naslova prvaka Njemačke, jedna je od najneizvjesnijih borbi za novi trijumf u Bundesligi, jer su Bavarci 13 kola prije kraja prvenstva bodovno izjednačeni s Borussijom Dortmund i Union Berlinom. Sve tri momčadi imaju po 43 boda. Na četvrtom mjestu je Freibourg sa 40 bodova, a petoplasirani RB Leipzig ima 39 bodova.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider